satusabah

Satu lagi penghinaan kepada PDRM

dari doggie hinggalah org agama pun masuk campur... hehehe... hehehe... macam biasa le... jenis hok bwk geng nih... hahaha.... sepanjang ...

dari doggie hinggalah org agama pun masuk campur... hehehe... hehehe... macam biasa le... jenis hok bwk geng nih... hahaha.... sepanjang kena 'perati' ni ada pernah nampak guna sihir ke? jadi sembahyang hajat, zikir, ayat2 tertentu dah jadi kesalahan ke?

dah rasuah dan salah guna kuasa dah jadi halal kat malaysia nih... nak wat lagu mana kite... hehehe...

doggie sibuk memulihkan imejnya.... hahaha....

Itu antara komen dari individu ini di profile facebook yang dipercayai seorang cikgu yang bernama  Mohd. Lotfi Nor

Sebagai rakyat yang sangat rasa terhutang budi dengan jasa pasukan keselamatan PDRM dan ATM dalam memastikan keamanan berterusan, admin sangat sangat tidak setuju dengan komen seperti ini walau dengan apa niat sekalipun.

Klik sini untuk ke profile
Klik imej untuk perbesarkan
Klik imej untuk perbesarkan
Klik imej untuk perbesarkan
Klik imej untuk perbesarkan
Klik sini untuk mengucapkan terima kasih kepada PDRM dan ATM
KEMASKINI 15/3/2013

Guru yang menghina Pasukan Keselamatan "Anjing" telah di Tahan Sebentar Tadi..Merasa Pakai "Gelang Silver" - Sumber
Kenyataan akhbar dari Kementerian Pelajaran Malaysia berkaitan kes guru ini.

Pesanan Admin

What’s on your mind? dalam kotak untuk ‘update status’ facebook sudah cukup menjelaskan bahawa apa sahaja yang anda paparkan adalah atas pemikiran anda dan itulah sebenarnya anda. So...berhati-hati untuk sebarang kemungkinan.
Loading...

Related

PDRM 7867751429759848761

PEMASARAN SATU SABAH




ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Us







item