satusabah

Pemilihan Ketat Untuk Jadi Pramugari/Pramugara China Airlines!

Pengambilan baru jawatan anak kapal untuk syarikat penerbangan China Airlines memang sangat-sangat dinantikan anak-anak muda di negara ...


Pengambilan baru jawatan anak kapal untuk syarikat penerbangan China Airlines memang sangat-sangat dinantikan anak-anak muda di negara itu. 

Terbaru, 4,000 pemohon telah memohon untuk menyertai syarikat penerbangan berkenaan walaupun baru dua minggu ia diiklankan sedangkan hanya 100 anak kapal yang diperlukan. 

Ini menyebabkan proses temuduga/saringan yang KETAT telah diadakan oleh syarikat penerbangan itu bagi memastikan hanya mereka yang benar-benar layak dipilih ke jawatan tersebut. 

Dari segi akademik, hanya yang mempunyai ijazah saja layak memohon, apa yang berlaku, bukan saja pemegang ijazah pertama saja yang berbuat demikian, malah terdapat peningkatan sebanyak lapan peratus pemohon yang mempunyai ijazah Sarjana dan ke atas. 

Jom kita tengok proses saringan/temuduga yang dibuat, sampai ke peringkat bau ketiak pun diambil kira! 

Malah calon-calon juga perlu menanggalkan pakaian mereka dan hanya mengenakan pakaian dalam untuk memastikan tubuh mereka sihat, cantik dan sesuai untuk diambil bekerja. 

Loading...

Related

pramugari 2129105866552077274

PEMASARAN SATU SABAH
ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Usitem