satusabah

Gambar Terkini Kemalangan di Jalan Garing pada 19/08/2014

Kemalangan di  Jalan Garing  Kesang ke Durian Tunggal Melaka PORTAL SATU SABAH : KERETA TERBABAS melanggar tiang elektrik di Ja...

Kemalangan di Jalan Garing Kesang ke Durian Tunggal MelakaPORTAL SATU SABAH : KERETA TERBABAS melanggar tiang elektrik di Jalan Garing Kesang ke Durian Tunggal pada pukul 11.57 pagi semalam. Seorang mangsa Lelaki tersepit ditempat duduk pemandu berjaya dikeluarkan dan diserahkan kepada pihak Ambulan untuk tindakan lanjut. Operasi berkenaan dilakukan oleh BBP Jasin Bistari.

Tiga keping gambar di atas sudah dapat menceritakan penderitaan yang dialami pemandu dan kesungguhan Pihak Bomba berusaha untuk menyelamatkan satu nyawa. 

Kepada mangsa kemalangan semoga akan cepat sembuh dan Tahniah kepada seluruh anggota Bomba di Malaysia kerana anda telah menjalankan tanggunjawab anda.

**CAKAP SABAH
Kadangkala bila berlaku kebakaran Pihak BOMBA dikasih salah sebab lambat kunu datang padam api. Apa juga jenis kemalangan ini sebaik-baiknya kita cuba elakkan kerana langkah mencegah itu adalah lebih bijak dan tiada risiko. Dalam Perkongsian akan datang kami akan kongsi artikel berkaitan dengan langkah pencegahan umum. -anne-
Loading...

Related

Malaysia 4351839654180288932

PEMASARAN SATU SABAH
ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Usitem