satusabah

Imigresen Negeri Sembilan Tawar RM 1500 kepada yang dapat menangkap warga Iraq

Kemaskini Laporan : Serang Warga Iraq dilaporkan meloloskan diri dari Depot Tahanan Imigresen di lenggeng Negeri Sembilan SEREMBAN: Ja...

Kemaskini Laporan : Serang Warga Iraq dilaporkan meloloskan diri dari Depot Tahanan Imigresen di lenggeng Negeri Sembilan

SEREMBAN: Jabatan Imigresen Malaysia cawangan Negeri Sembilan menawarkan ganjaran RM1,500 kepada orang ramai yang dapat menangkap seorang warga Iraq yang meloloskan diri dari Depot Tahanan Imigresen di Lenggeng.

Pengarahnya Faizal Fazri Othman berkata lelaki berusia 37 tahun itu melarikan diri pada pukul 4.20 petang Jumaat lepas dan kali terakhir dikesan di Kampung Dacing Hilir, pada pukul 10.45 malam Sabtu lepas.

Imigresen Negeri Sembilan melancarkan gerakan besar-besaran bagi mengesan lelaki itu dengan tumpuan di sekitar Lenggeng dan Mantin, katanya ketika dihubungi di sini, Isnin.

Menurut Faizal Fazri lelaki itu ditahan di depot tersebut sejak Januari lepas setelah selesai menjalani hukuman penjara atas kesalahan imigresen dan dalam proses untuk dihantar pulang ke negara asal.

Orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai lelaki itu diminta menghubungi jabatan tersebut di talian 06-7627707.
Sumber MSTAR

Loading...

Related

Malaysia 950382726918563937

PEMASARAN SATU SABAH
ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Usitem