satusabah

SEMASA | GUNA PENYEMBUR LADA ROMPAK WANITA BAWA WANG RM 100, 000s

Portal Satu Sabah - Dua lelaki bertopeng pada Isnin menyerang dua wanita dengan penyembur lada dalam cubaan rompakan beg yang dipenuhi ...

Portal Satu Sabah - Dua lelaki bertopeng pada Isnin menyerang dua wanita dengan penyembur lada dalam cubaan rompakan beg yang dipenuhi wang berjumlah lebih dari RM100,000. 

Serangan itu berlaku pekan China Town, di pusat bandar Miri kira-kira pukul 3.30 petang ketika orang ramai sibuk menjalankan urusan masing-masing.

berita terkini sabah
Gambar Hiasan
Sumber berkata, kedua-dua wanita berkenaan diserang selepas mereka keluar dari kereta di luar pintu masuk utama bank.

Kedua-dua wanita itu menjerit apabila penyerang, yang memakai topi keledar bertutup penuh cuba merampas beg yang dipenuhi wang tunai daripada mereka.

Penyerang kemudian menyembur bahan kimia dipercayai semburan lada ke dalam mata dua wanita tersebut dan cuba untuk mengambil beg itu tetapi wanita berkenaan tetap memegangnya dan terus menjerit.

Difahamkan ahli keluarga yang berada di dalam kereta itu berjaya menakutkan penyerang dengan menekan hon kereta berulang kali.

Kedua-dua wanita itu kemudian digegaskan oleh ahli keluarga mereka ke sebuah klinik berdekatan untuk mendapatkan bantuan sebelum membuat laporan polis.

Sehingga Selasa, tiada suspek berjaya ditahan. 
SUMBER : Mstar Online
Loading...

Related

Perompak 2102970742758603004

PEMASARAN SATU SABAH
ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Usitem