satusabah

GEMPAR KEJADIAN TEMBAKAN DI PENAMPANG - Polis Sabah

Banyak yang bertanya tentang kejadian yang berlaku petang tadi di Penampang lebih-lebih lagi apabila gambar sekumpulan anggota Polis men...

Banyak yang bertanya tentang kejadian yang berlaku petang tadi di Penampang lebih-lebih lagi apabila gambar sekumpulan anggota Polis menjadi Viral dan tersebar luas melalui aplikasi whatSAPP dan di laman sosial.
Kini dikongsikan kepada anda antara laporan berkaitan kejadian yang berlaku hari ini yang dipetik dari Portal Suara Masyarakat Sabah Hari Ini.
Kota Kinabalu : Polis Sabah berjaya mematahkan tindakan oleh sekumpulan lelaki yang cuba melakukan rompakan di Penampang hari ini. Memetik sumber kuat  yang enggan didedahkan Pihak Polis Sabah sudah menghidu pergerakan mereka dan perancangan yang baik disusun  bagi menggagalkan usaha kumpulan tersebut.
Sumber dalam satu panggilan telefon ringkas memberitahu satu operasi Kilat dibuat di lokasi berkenaan dan maklumat lanjut akan dikongsikan sebentar lagi. “Tiada rompakan berlaku di Penampang hari ini dan diharap agar semua pihak jangan panik.”, menurut sumber lagi.
INFO RINGKAS yang akan DIKEMASKINI dari masa ke semasa. -SMS NEWS PORTAL 30/10/2014
Diharap agar semua orang tidak percaya kepada sebarang khabar angin yang disebarkan tentang kejadian Tembakan di Penampang pada hari ini. Sila hubungi Balai Polis yang behampiran dengan anda jika mendapat khabar angin atau maklumat yang mencurigakan untuk tujuan pengesahan.
Semoga Bermanfaat - ADMIN

VIDEO KEJADIAN BOLEH DILIHAT di djkupang & Friends


Loading...

Related

Sabah 1082739104189652792

PEMASARAN SATU SABAH
ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Usitem