satusabah

WELCOME TO SABAH EL HADJI DIOUF

SELAMAT DATANG diucapkan kepada EL HADJI DIOUF WELCOME TO SABAH EL HADJI DIOUF - PIC Kredit SAFA Sepertimana yang telah diwarkan-w...

SELAMAT DATANG diucapkan kepada EL HADJI DIOUF

PORTAL SATU SABAH
WELCOME TO SABAH EL HADJI DIOUF - PIC Kredit SAFA

Sepertimana yang telah diwarkan-warkan sebelum ini di Laman Web Rasmi Persatuan Bolasepak Sabah (SAFA) mengenai niat pasukan Sabah untuk membawa masuk pemain import baru bagi menguatkan jentera serangan bukanlah perkara jenaka.

EL Hadji Diouf yang pernah beraksi dalam Liga Perdana Inggeris bersama pasukan Liverpool pernah dinobatkan pemain terbaik Afrika sebanyak dua kali ketika mewakili negaranya Senegal.

Perlantikan Datuk Seri Panglima TC Goh sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) skuad Badak Sabah setakat ini banyak membawa perubahan kepada pasukan ini. Untuk rekod Goh adalah antara individu yang turut memainkan peranan ketika Sabah menjulang Piala FA pada tahun 1995 dan juga juara Liga Super Malaysia pada tahun berikutnya.

Sama-sama kita memberi sokongan kepada mereka untuk memperbaiki mutu permainan Sabah seterusnya mengembalikan kegemilangan Skuda BADAK yang sangat disegani suatu masa dahulu.

Usaha yang sebegini tidak akan bermakna tanpa sokongan dan dorongan peminat. Ayuh berikan kata-kata semangat anda kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan MISI LIGA SUPER tahun hadapan.

BERIKAN PELUANG KEPADA MEREKA MEMPERBAIKINYA..
Loading...

Related

Sukan Sabah 6101826848935219385

PEMASARAN SATU SABAH
ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Usitem