satusabah

PELAKON DITANGKAP KHALWAT DIDEDAHKAN

Astro Gempak  mendedahkan PELAKON Janda Anak 3 ditangkap Khalwat [Gambar sebenar di bawah] Menurut Astro Gempak, pelakon itu a...

Astro Gempak  mendedahkan PELAKON Janda Anak 3 ditangkap Khalwat [Gambar sebenar di bawah]Menurut Astro Gempak, pelakon itu adalah Putri Mardiana Zainal Abidin dan dia dicekup dengan seorang lelaki yang bernama Shahrizam Abdullah yang sudah bergelar suami orang.

“Shahrizam berstatus suami dan mempunyai seorang anak perempuan yang masih kecil berusia 2 tahun.

“Tidak dinafikan Shahrizam dan isterinya mempunyai masalah rumahtangga dan sedang ‘turun-naik’ mahkamah.

“Rumahtangga mana yang tidak ada pasang surutnya, tetapi tidak sepatutnya si isteri diperlakukan sedemikian rupa,” memetik laporan dari Astro Gempak dari sumber yang tidak mahu namanya disiarkan.

Selain itu, laporan dari Astro Gempak itu juga ada mendedahkan gambar lelaki yang didakwa kekasih kepada pelakon tersebut.

“Shahrizam atau ‘Ejump’ ni aktif dengan sukan kereta, rasanya mereka berkenalan ketika si pelakon itu sedang bercinta dengan seorang lelaki lain (bujang).

“Boleh dikatakan pelakon wanita tersebut main kayu tiga la...Di belakang kekasihnya, dia senyap-senyap menjalin hubungan dengan ‘Ejump’.

“Apa yang kami (rakan-rakan) kesalkan, Putri Mardiana seorang ibu dan pernah bergelar isteri…Masakan dia tidak dapat memahami perasaan seorang wanita lain? Mengapa tidak diletakkan dirinya di tempat isteri ‘Ejump’? ” luah sumber menerusi nota suara Whatsapp. -siakapKeli
Loading...

Related

selebriti 4825214132590597791

PEMASARAN SATU SABAH
ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Usitem