satusabah

Sipitang : Pengawal Bunuh Diri Selepas Silap Tembak Guna Bakakuk

Seorang Pengawal Keselamatan Bertindak Membunuh Diri Selepas Tersilap Melepaskan Tembakan Menggunakan Senjata Bekakuk Sehingga Adiknya Yan...

Seorang Pengawal Keselamatan Bertindak Membunuh Diri Selepas Tersilap Melepaskan Tembakan Menggunakan Senjata Bekakuk Sehingga Adiknya Yang Berusia 22 Tahun Terbunuh, Manakala Rakannya, 33, Cedera Ketika Memburu babi Di Hutan Ulu Meligan, Di Sini, Semalam.

Dalam Kejadian 12 Tengah Hari Itu, Pengawal Keselamatan Terbabit Dipercayai Membunuh Diri Selepas Menyesali Tindakannya Yang Menyebabkan Adik Lelakinya Terbunuh Dan Rakan Lelakinya Cedera.

Pemangku Ketua Polis Daerah Sipitang Asisten Superintenden Mohamad Zulkiflee Mohd Yaacob Berkata, Mangsa Yang Cedera Kini Dirawat Di Hospital Sipitang.

"Siasatan Awal Mendapati Mereka Memburu Babi  Di Hutan Berkenaan Dan Berpecah Kepada Dua Kumpulan Dengan Pengawal Keselamatan Itu Bergerak Bersendirian Manakala Adik Dan Rakannya Bergerak Di Laluan Lain.


"Mereka Berhenti Rehat Untuk Makan Sebelum Terkena Tembakan Dilepaskan Pengawal Keselamatan Itu Yang Kemudian Turut Ditemui Mati Dengan Satu Kesan Tembakan Di Dada,” Katanya.Loading...

Related

Sabah 1567335450072269302

PEMASARAN SATU SABAH
ISU PANAS 1MDB

Jumlah Paparan Halaman

POPULAR

Recent

Comments

Connect Usitem